Introductie bedden, matrassen, bodems en kussens

introductie vergelijken matrassen

We staan er niet zo vaak bij stil maar 33% van ons leven brengen wij in een bed door. Goed slapen is noodzakelijk voor een mens. Het geeft rust in lichaam en geest.

Te vaak wordt een bed of matras gekocht zonder dat de koper zich bewust is welk bed of matras eigenlijk wel bij hem of haar past. De een heeft het altijd koud, de ander te warm, de volgende zweet erg en voor al deze mensen is een geschikt matras. Maar niet één matras die voor iedereen geschikt is. Ieder persoon moet een matras zoeken die het best bij hem past.

Wil je graag rechtop lezen in je bed of tv kunnen kijken vanuit je bed, dan stelt dat eisen aan je bodem en het type matras. Niet ieder matras is daar geschikt voor.

Daarnaast zijn er veel mensen die veel last hebben van rugpijn. Een matras zal (meestal) niet "de" oplossing zijn, maar veel problemen zijn wel te voorkomen/beperken.

Wellicht erger je aan een piepend of krakend bed tijdens het in of uitstappen of het bedrijven van de liefde. Daar zijn soms hele eenvoudige oplossingen voor.

Bedenk dat niet één matras is die voor iedereen goed is. Ga dus na welke eisen jij aan een matras of bodem stelt, ga dan pas gericht in de winkels kijken en vooral lang proefliggen.


Foutje of aanvulling? Stuur ons een reactie